Знаменита українська телеведуча і експерт "Світського життя" Катерина Осадча підкорила публіку яскравим образом. Зірка ТБ позувала в елегантному вбранні і викликала масу захоплених компліментів.

Дружина Юрія Горбунова звернулася до фоловерів з теплими побажаннями: "з Різдвом! Миру, домашнього затишку і злагоди, здоров'я і душевного спокою! ❤️ нехай в цей день найрідніші будуть поруч!».

Фолловери обсипали знаменитість компліментами і відзначили, що їй неймовірно йде цей розкішний наряд:

До слова, в подібних сукнях-вишиванках з етно-мотивами Катя Осадча позує досить часто. Наприклад, стильну вишиванку вона одягла на обряд хрещення свого молодшого сина Данила:

Катерина Осадча та Юрій Горбунов з сином Данилом. Фото: Instagram

Одного разу вона написала у своєму мікроблозі про те, що в її гардеробі є багато таких нарядів і вона із задоволенням одягає їх на різні заходи: "у моїй колекції вже чимало різних вишиванок, старовинних і сучасних, суконь з національними мотивами і сорочок із закладеним у вишивку змістом". Крім того, Катя Осадча дуже рада тому, що сучасні дизайнери звертаються до традиційної вишивки і використовують її в своїх колекціях, популяризуючи її в усьому світі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова похвалилася оригінальним новорічним костюмом.

Також на портал розповів про те, що Філіп Кіркоров осоромився, посадивши собі на коліна Миколи Баскова.

Нагадуємо, що Наташа Корольова нарядила свого сина в дитячий карнавальний костюм.