Катерина Боярська - представниця знаменитої династії Боярських, предки якої були відомими діячами театру і кіноіндустрії. Тому, коли дівчина виросла і прийшов час обирати свій шлях, все було легко – вигадувати «велосипед» не було сенсу.

Однак на відміну від тієї ж знаменитої тітки Єлизавети Боярської, внучка головного «мушкетера» СРСР віддала перевагу музиці. Зараз дівчина активно допрацьовує свій образ і розвиває якість музики і пісень. Відомий сценічний псевдонім зірки - VENNA.

Для розвитку своєї популярності Катерина Боярська часто публікує знімки в своєму мікроблозі. Одна з останніх фотографій співачки, яка була опублікована на особистій сторінці Боярської в мережі Instagram спровокувала бурю емоцій у шанувальників знаменитості. На фото дівчина в короткій картатій спідниці і в майці з видатним декольте. Сама ж співачка заплакана, з тушшю, що потекла, сидить на підлозі біля дзеркала. Знімок вийшов досить видовищним.

Шанувальники увірвалися в коментарі до зірки і закидали її милими і злегка божевільними компліментами. Примітно, що Катерина Боярська часто сама відповідає на коментарі фанатів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Слава Камінська встала на захист Ані Лорак.

Нагадуємо, що Тіна Кароль насмішила фанатів безглуздим виглядом.

Також портал Hyser інформував, що у Мережу злили фото постарілої Мирослави Карпович.