Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова разом з мамою зараз відпочиває в Буковелі.

У своєму Instagram вона розповіла про сервіс і якість обслуговування, а також про ціни на гірськолижному курорті. Один із закладів їй зовсім не сподобався і вона написала антиотзив і виставила його фото в сторіс.

Перше, що зазначила Репяхова, це ціни. Пообідавши удвох, вони витратили 855 гривень. Саме в таку суму їм обійшлася паста, салат, десерт і дві кави.

"Обідаємо з мамою. Обслуговування жахливе. Що не скажеш про інший раз, коли ми були тут з чоловіком. Було дуже приємно і швидко", - розповіла Репяхова.

Скріншот сторіс, instagram.com/repyahovakate

За словами Катерини, після деякого часу очікування, салат їй так і не принесли і вона пішла голодна. "Я пішла голодна. Дуже не рекомендую вам це місце. Я пішла, ніхто навіть не вибачився", - поскаржилася вона.

Скріншот сторіс, instagram.com/repyahovakate

Після такого негативного відгуку про заклад, інші вона почала хвалити.

А буквально пару днів тому по приїзду в Буковель, дружина Павлика опублікувала знімок, на якому зображена з величезними крижаними цифрами 2022.

"Вже люблю тебе, 2022❤️", - написала вона під фото.

Репяхова вибрала в якості вбрання гірськолижний костюм, що складається з червоної куртки і чорних штанів. На шию вона пов'язала чорний шарф і одягла білу каску.

Раніше Hyser писав про те, що мама Віктора Павлика вперше побачила онука.

Також Hyser повідомляв, що Молода дружина Віктора Павлика натякнула на нову вагітність.

Нагадаємо, що заплакана Дружина Віктора Павлика зірвалася на камеру.