Молода Українська співачка Marietta поділилася зі своїми підписниками своїм нещастям. Вся справа в тому, що на початку минулого року вона разом з чоловіком втратили дитину.

Як і багато зірок, підводячи підсумки року, вона вирішила розповісти, яким він видався непростим для її родини.

У своєму Instagram співачка розповіла, що на початку 2021 року у неї стався викидень.

"Наприкінці 2020 ми з Сашею дізнались, що в нас буде дитина. Радості не було меж і ми були впевнені, що все буде добре. А чому ні? Ми здорові, молоді, що з нами може бути не так?", - писати Marietta.

Однак коли у неї було 10 тижнів вагітності, заболів живіт. Це було якраз на свято Різдва. Молоді люди відразу ж вирушили в клініку, де лікарі їм розповіли те, чого вони не чекали зовсім.

"Після слів, що розвитку нема, серце не стукає, вечір я дуже погано пам'ятаю. Назвати це шоком складно, я просто не можу описати свій стан в той момент... найбільше мене вразили слова лікарів, що заморожена вагітність, викидень і тд - це нормально, так може бути і 2, і 3 рази, ви не знали? Ні, ми не знали! Нам ніхто ніколи не розказував, що це може бути нормально, ніхто не готував до цього", - пише співачка.

Marietta розповіла, що тоді отримала величезну підтримку від чоловіка Олександра. Разом вони вже 11 років. Про це зірка написала в шапці профілі в своєму акаунті Instagram.

Співачка впевнена, що своїм визнанням зможе дати зрозуміти всім, хто стикався з подібним, що вони вони не самотні.

В кінці поста вона написала, що життя триває і все буде добре. "Відпускаю і з вірою лечу в Новий Рік", — написала Marietta.

Раніше Hyser писав про те, що Дантес показав пікантний знімок з відпочинку з Дорофєєвою.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк показала моторошні фото, налякавши шанувальників.

Нагадаємо, що дочка Христини Асмус змусила маму з'їсти щось.