Популярна українська співачка Тіна Кароль звернулася до своїх фоловерів, запросивши їх на підготовку до майбутнього концерту, який відбудеться в прямому ефірі TikTok 6 січня о 18:00.

Артистка готуватиме для слухачів шоу під назвою "Красиво".

На відео можна побачити співачку в тапочках-багетах французького бренду. Також зірка одягла яскраво-синій облягаючий костюм і блакитну дублянку зі вставками з овчини.

Але ось взуття стала тією самою родзинкою, яка привернула увагу фоловерів. "Багети" створені брендом Maison Margiela разом з естонським реп-виконавцем Томмі Кеш. На сайті такі продаються за €95.

На вигляд тапочки нагадують половинки батона, які імітують "хлібний" візерунок. Також на них відображений логотип бутіка.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

"Я запрошую тебе на репетицію, на прогін. Хочеш, хочеш, хочеш, я знаю, хочеш! Не хочеш? Змусимо! - сказала у відео Кароль.

Як відомо, Тіна Кароль вже завтра виступить з новою сольною програмою. Первиця заспіває пісню "Красиво", яка побила всі рекорди у топ-чартах стрімінгових майданчиків, а також всі хіти.

Шоу Кароль має однойменну назву з піснею "Красиво". Воно є унікальним і вражає живим бендом, яскравими постановками, незвичайним архітектурним світловим і графічним рішенням і магнетичним вокалом поп-діви.

9 січня Тіна Кароль виступить у Харкові, 10 січня у Полтаві, 11 січня у Львові.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль віддалася "диванним" утіхам з незнайомцем.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала екстремальну пластику.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася "соковитими місцями".