Популярна українська співачка і героїня проекту «Холостячка» Злата Огневич вирушила в подорож на новорічні свята.

Зірка вибрала для себе досить оригінальний маршрут і полетіла в Африку. Вона пояснила, що про подібні тревел-пригоди мріяла дуже давно.

Що стосується традицій святкування Нового року, то Злата Огневич розповіла цікаву історію про "вибухову" подію. Про це пише портал "Сьогодні".

Артистка згадала про те, як одного разу в їх квартиру влетіла петарда і вибухнула прямо в кімнаті. "Тато нічого не зрозумів, тому що в цей момент дивився черговий фільм про війну, він любить таке, і подумав, що це просто розірвався снаряд в телевізорі" - згадала знаменитість. Недобре її родичі запідозрили лише тоді, коли квартиру почав огортати дим і смердючий запах.

Більше подібних інцидентів в біографії Злати Огневич - не було. Вона, в принципі, намагається відзначати Новий рік на сцені, керуючись принципом "як зустрінеш, так і проведеш".

А ось одна з її недавніх фотосесії, опублікована в Instagram, удостоїлася не тільки захоплених, але і невтішних відгуків:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова показала, як розважається з новим коханцем на Мальдівах і засвітила дивне фото.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк вирушила оздоровлюватися в Трускавець і похвалилася незвичайною спа-процедурою.

Нагадуємо, що Ігор Крутой публічно розкритикував спроби сина Наташі увірватися в сучасний шоу-бізнес.