Російська актриса Христина Асмус розповіла шанувальникам про те, що разом з дочкою вони вирушили в Дубай. Вони влаштували собі Арабські канікули і отримали масу позитивних вражень.

До слова, компанію зірці фільму "Текст" склала її сестра Карина зі своєю дочкою. Представники знаменитого сімейства зустріли Новий рік в одному з найпопулярніших розважальних парків Дубая і каталися на Ain Dubai – найвищому в світі колесі огляду.

Потім актриса показала, що її дочка володіє оригінальним почуттям гумору і влаштовує матері пранки. "Дочка поклала мені в рот хробака!!!! 😱 😭 🪱 ... На мілісекунду подумала я 🙈 А це всього лише мармелад у вигляді коли 😅 А ваша дитина теж говорить завжди в кінці " покажи відео?"🤪 📱"- розповіла вона.

А 5 січня дочці Христини Асмус і Гаріка Харламова Анастасії виповнилося 8 років і зіркові батьки привітали спадкоємицю не тільки особисто, але і в своїх Instagram-акаунтах.

Гарік Харламов і Христина Асмус розлучилися кілька років тому. Всупереч всім чуткам, вони зуміли зберегти рівні відносини, що дозволяють проводити час разом заради дочки.

Якщо вірити інсайдерам, то гуморист на сьогоднішній день перебуває в романтичних стосунках із зіркою серіалу "Кріпосна" і "Гусар" Катериною Ковальчук. Що стосується особистого життя його екс-дружини, то у неї також є бойфренд, але його особистість вона тримає в секреті. А романи з колегами по творчому цеху їй приписують із завидною регулярністю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова застветила нове скандальне фото з черговим бойфрендом.

Також наш портал розповів про те, що популярний російський композитор розкритував творчість сина Наташі Корольової.

Нагадуємо, що Ані Лорак виявилася замішана в черговому скандалі через те, що придумала, як обдурити українців.