Внучка знаменитого російського актора Михайла Боярський в черговий раз похвалилася гостям свого мікроблогу апетитним і формами. Катерина Боярська активно підкорює шоу-бізнес під творчим псевдонімом VENNA і демонструє зухвалі і Відверті образи.

Так, в мікроблозі дівчини днями з'явилося атмосферне фото, на якому вона позувала в провокаційному вбранні. Катерина одягла білу майку на ґудзиках і коротку картату спідницю, чим викликала бурхливу реакцію шанувальників.

У коментарях до посту фоловери оцінили параметри спадкоємиці зоряної династії численними захопленими відгуками. На деякі з компліментів Катерина відповіла особисто:

Варто відзначити, що зірковий дідусь не в захваті від того, що внучка вирішила підкорювати естраду. У росЗМІ обговорювали те, що він порекомендував Катерині, в першу чергу, відбутися як дружина і мати, а не як артистка. Подібні поради він давав і своїй дочці Єлизаветі-зірці кінофільму "Адмірал".

Втім, заслужений мушкетер російського кінематографа все ж задоволений музичним напрямком, який зробила його внучка. "Незважаючи на те, що вона знаходиться далеко від бабусі і дідуся, вона вдумливо займається творчістю" - вважає кінодіяч.

У свою чергу, Боярська-молодша хотіла б почати співпрацю, наприклад, з Максимом Фадєєвим або музичним лейблом Василя Вакуленка (Басти).

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова показала дивне фото з новим коханцем.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Меладзе потрапив в об'єктиви камер під час розваг з молоденькими моделями.

Нагадуємо, що Христина Асмус здивувала шанувальників несподіваною публічною витівкою.