Останнім часом відому співачку Наташу Корольову можна все частіше і частіше побачити на сцені в компанії її сина Архипа. Через це шанувальники артистки вже встигли її дорікнути з цього приводу не один раз.

Юнак разом із зірковою мамою веде програму на одному з російських музичних каналів, пише "Сьогодні", а також вже записав кілька треків і взяв участь у новорічному випуску шоу "Дві зірки. Батьки і діти".

Однак незважаючи на всі спроби королевою зробити з сина зірку, йому поки мало це вдається.

Так, відомий композитор Ігор Крутой, який був одним членом журі музичного шоу, не побоявся вказати юнакові на бездарність. Музикант заявив, що Корольова є дуже талановитою артисткою, яка вміє зачарувати публіку навіть без фонограми.

"Наташа завжди була чудовою артисткою, не тільки на сцені, але і в побуті. На всяких днях народження вона вся іскрилася, від неї стільки було смішного... Наскільки Архип зможе... Наташ, без образ! Поки тільки четвірка! Можливо, якщо з татом прийдеш, буде п'ятірка", - прокоментував композитор виступ співачки з сином.

Як відомо, раніше Наташа Корольова говорила, що проти творчої кар'єри сина. Та й той особливо музикою не захоплювався. Архип Глушко навчався в США, потім вступив до російського вузу і почав з ретельністю вивчати японську культуру і мову. Однак пару років тому він почав записувати власні пісні під псевдонімом Архип Грек.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова "обрадувала" українців своїм концертом.

Також Hyser повідомляв, що Королева показала з Кіркоровим ніжності в порожньому коридорі.

Нагадаємо, що Королеву висміяли через невдалий виступ з сином.