Популярна українська телеведуча Катя Осадча поділилася новорічним знімком.

Знаменитість виставляє час від часу сімейні кадри, правда на них не так часто фігурують її з Юрієм Горбуновим сини. Однак якщо є для цього привід, то можна побачити і їх. Наприклад, молодшого Данила, який з'явився на світ в серпні минулого року, зірка показала зі спини в день його Хрещення.

Катя Осадча вперше показала фото старшого сина від Юри Горбунова, фото: YouTube

Тепер же Осадча представила у своєму блозі в Instagram і старшого сина Івана. Вона показала шанувальникам, як святкувала Новий рік у сімейному колі. На новому фото вона позує з чоловіком, відомим телеведучим Юрієм Горбуновим і двома дітьми.

Постали вони на тлі ялинки з подарунками. На руках телеведуча тримає молодшого сина, обличчя якого відвернули від камери. По всій видимості, Осадча зустрічала Новий рік в сукні бежевого кольору з блискучим принтом.


Користувачі залишилися в захваті від представленого від фото і відзначили, що Осадча і Горбунов одна з позитивних пар шоу-бізнесу, які вони знають. Також вони побажали щастя і благополуччя їхній родині, яка для багатьох є прикладом.


Раніше "Hyser" писав про те, що колишній чоловік Ані Лорак показав нову красуню, з якою має намір пов'язати свою долю.

Також наш портал повідомляв, що зірка "кріпак" вперше показала громадськості свого чоловіка, який дуже схожий на одну знаменитість.

Нагадуємо, що чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов у світ після тривалої відсутності.