Вже 1 лютого 2022-го Чорний водяний Тигр вступить в свої права, а так як він з давніх часів вважається символом щасливого шлюбу і дітонародження, то багато знаменитостей запланували в цей період найголовніше торжество в житті. Ще б пак, парі, яка вирішить зв'язати себе узами шлюбу в 2022 році, Тигр обіцяє відносини, наповнені турботою один про одного і прагненням зробити життя своєї другої половини щасливішим. Схоже, попрощається з холостяцьким життям і екс-чоловік Ані Лорак, Мурат.

Так, здогадки українських і турецьких шанувальників про те, що Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу разом, в 2021 році не підтвердилися. І це незважаючи на те, що екс-подружжя разом були на вечірці Філіпа Кіркорова, потім разом відпочивали з донькою Софією в Туреччині, а ще Мурат Налчаджиоглу відвідав концерт Ані Лорак в одному із заміських комплексів Москви, хоча раніше такого не робив.

І ось у вересні 2021 року стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак - Мурат Налчаджіоглу одружується. Його обраницею стала 25-річна дівчина лілія, яка працює в Києві візажистом. Крім того, дівчина може похвалитися розкішною фігурою: довгими стрункими ногами, плоским животом, рельєфним пресом і пишними грудьми.

Пара разом вже більше року. Їх бачили разом на відпочинку, а в минулому році Налчаджіоглу офіційно представив свою обраницю на одному із заходів. Турецький бізнесмен дуже часто робить коханій Подарунки, і полюбив дочку візажиста від попередніх відносин.

Новий 2022 рік пара, мабуть, теж святкувала разом. Так, і Мурат, і Лілія розмістили однакове фото у своїх профілях Instagram за годину до бою курантів.

При цьому варто відзначити, що наміри бізнесмена по відношенню до Лілії серйозні, так як Мурат не просто "прописав" у своїй квартирі дівчину з дочкою, але і вирішив з нею пов'язати свою долю.

Пропозицію руки і серця від турецького бізнесмена Лілія отримала на батьківщині Мурата - в Туреччині в кінці вересня.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак здивувала величезними грудьми.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак засвітила свій пудинг в "пікантній" позі.

Нагадаємо, що Ані Лорак у нижній білизні похвалилася фігурою.