Відомий російський співак Григорій Лепс після розлучення зі своєю дружиною Анною Шапликовою помітно схуд.

Пара розлучилася після 20 років шлюбу. На розлучення подала дружина музиканта.

Ще в недавньому інтерв'ю він говорив, що потрібно бути "ідіотом", щоб розлучитися з такою жінкою, але себе таким не вважав. Так, дійсно, цей шлюб був одним з найміцніших шлюбів серед зірок. У ньому на світ з'явилися троє дітей. Однак всьому приходить кінець і ця історія не виняток.

Після розлучення ходили чутки, що Григорій Лепс сильно запив і його кілька разів госпіталізували з гіпертонічним кризом, проте близьке оточення співака спростовує пристрасть артиста до "зеленого змія". Однак те, що музикант скинув вагу, від очей не приховаєш.

На одній з останніх публікацій Лепс показав себе зблизька і задався питанням: "А що якби тоді????"

Шанувальники в коментарях відзначили худорлявість Лепса. Деякі з фоловерів поспішили заспокоїти зірку, а деякі зробили це, використовуючи сарказм.

"Дуже схудлий.Бережіть себе!🙌 ", "Після чорної смуги настає Біла. Все прекрасно. Головне всі живі і здорові. Особливо МАМА... ❤ ️ ", "Григорій Вікторович, тільки не збривайте брови!) ", "Здоров'я Вам, Григорій Вікторович, і Божого благословення🙏 🏼", "тримайтеся.. це в будь-якому випадку боляче🙏 💜", " А якби не тоді, і що тоді? 🤔"

Раніше Hyser писав про те, що Басков поскаржився на серйозні проблеми з грошима.

Також Hyser повідомляв, що Діма Білан розповів, чому таємно прийшов на могилу Градського.

Нагадавши, кого найдорожче замовити для виступу на корпоративі.