Відома українська співачка Ірина Білик засмутила своїх шанувальників змінами в зовнішності.

В Instagram 51-річної співачки з'явився спільний знімок з іншою не менш популярною співачкою Наталією Могилевською, яку вони зробили під час передсвяткової новорічної зйомки.

На фото артистки сидять з келихами шампанського в руках з бездоганним макіяжем і по-святковому одягненими. Фото опублікувала Могилевська, але завдяки новій функції соціальної мережі він з'явився і на сторінці Білик з підписом від імені Могилевської.

"Іра, була рада зустрічі! З Наступаючим! Обожнюю тебе, моя подруга. Ми з тобою Зіта і Гіта❤️", - написала вона під знімком.

"І тебе з наступаючим Натусик ❤️❤️❤️😘", - відповіла Ірина під фото.

Деякі шанувальники, побачивши Ірину Білик, написали, що вона стала не схожою на себе. Вони порівняли її з Таїсією Повалій і помітили схожість з Майклом Джексоном.

"Білик вже не впізнати... дивився і не розумів чи то Федишин підсадили, чи то Повалій повернули", " Наташа красуня ! Ірину не впізнати.. воскова фігура:)))", "Наталя🔥 просто, природно натуральна краса. Але Ірина, це просто живий мрець😢 😂", "так, Наталя не змінюється і це радує! А Ірина вже як Майкл Джексон, навіщо все це...", " де ж ваше обличчя, Ірина? Що ж Ви робите? Ви ж одна була така! Обличчя немає! За морозиво."

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик зізналася, що у неї є спеціальний "чорний" список.

Також Hyser повідомляв, що Ірина Білик шокувала шанувальників своїм виглядом.

Нагадаємо, що Ірина Білик показала, як виглядала 10 років тому і викликала бурхливу реакцію соцмереж.