41-річна відома російська співачка і актриса Анна Семенович у своєму Instagram показала, як збирається на зйомки.

Вона опублікувала коротке відео, на якому зображена в білому махровому рушнику, але вже з макіяжем. Поїдаючи, по всій видимості, невелику цукерку, вона розповіла, що відбувається на відео і хто чим зайнятий.

"Слухайте, у кожного своя робота! Моя робота роздягатися сьогодні, Женькіна - мене чесати, Алінки - мене знімати! Ну там ще купа чоловіків, жінок... Так і живемо!",- коментує на камеру Семенович.

"У кожного своя п'ятниця 😜 🔥 мене ось вже роздягли, хоч я і на зйомці 😂

А як ви проводите свою п'ятницю? Пишіть в коментах ❤️", - написала зірка під відео.

Першим відеозапис прокоментувала дівчина на ім'я Анна. Вона написала, що співачка весь час щось їсть на відео: "Ань, вистачить стільки їсти. Гортаю стрічку - ви скрізь щось ковтаєте". На що отримала відповідь особисто від артистки: "а я люблю ковтати 😂".

"Чудова Анна огонек ☺️😉😉👏👏👏👍😘", "яка ж ви лапушка! Милуюся вами! 💓 ", "Гумориска👏 👏", "пояснювальну бригаду по тефтелькам можна 🥱😨🤢🤢🤢😵💫🤦🏻♂️😆🤣", "😍😍😍😍Очаровашка😍 😍 😍 😍 😍 😍", " Позитивчик, Розумниця!😁 😁 😁 🌹 🌹 🌹 ", - пишуть шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Семенович поділилася з шанувальниками відвертим знімком-зірка показала, що у неї під халатом.

Також Hyser повідомляв, що Анна Семенович зізналася про інтимну процедуру.

Нагадаємо, що Анна Семенович зізналася чому позбулася грудей.