Знаменита співачка Анна Седокова, яка останнім часом часто говорить про непрості часи у своєму житті, засвітила пікантне фото.

Артистка опублікувала кадр, на якому позувала в спокусливому вбранні, що оголило принади її фігури. До слова, це фрагмент з її кліпу на пісню " Пока, любимый!".

Зірка розповіла про те, який новорічний сюрприз приготувала своєму чоловікові і поцікавилася у жіночої частини своєї аудиторії, чим вони будуть дивувати своїх чоловіків. "Кращий твій подаруночок це я. дівчатка, все купили в подарунок хлопцям (собі) красиве нижню білизну? Або давайте поділимося ідеями в коментарях, що подарувати коханому або коханій? А ті хто потрібно прочитає і побачить))" - написала артистка.

У коментарях до посту фоловери обсипали знаменитість компліментами, а також не упустили можливості обговорити її відносини з чоловіком. З чуток, активно циркулює в мережі, у чоловіка Анни Сєдокової латвійського баскетболіста Яніса Тімми серйозні проблеми з грошима і він не в змозі забезпечувати сім'ю. Вона виступає на концертах, а також веде бізнес з продажу бренду одягу власного виробництва.

А тому роль " годувальника "дісталася екс-солістці групи" ВІА Гра " і вона з цією роллю справляється непогано. І при цьому постійно постить в мережі публікації, в яких розповідає про вселенську любов і гармонію у відносинах зі своїм чоловіком. Вона навіть зізналася, що за минулий рік багато чого зрозуміла про любов і вони не раз були з чоловіком на межі, але жодного разу за неї не переступили, зумівши зберегти гармонію у відносинах.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак неправильно одягла сценічне вбрання і викликала подив шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що нові фото Андрія Губіна довели прихильниць до сліз.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова розповіла у скільки їй обійшовся новий Кіт і розлютила інтернет-користувачів.