Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу розповіла шанувальникам про те, як непросто їй буває під час гастрольних турів.

Зірка поділилася подробицями подорожей залізницею і зазначила, що для неї подібні поїздки дуже проблематичні. Чому? За словами Аліни Гросу у неї сильна алергічна реакція на пил, а тому вона буквально не може дихати.

До слова, артистка часто ділиться з шанувальниками цікавими подробицями свого життя. Наприклад, нещодавно вона розповіла про те, які емоції у неї викликають оцінки її зовнішності і чутки про те, що вона зробила безліч пластичних операцій.

Наприклад, вона опублікувала колаж зі знімків зроблених в дитинстві і у віці 26 років і показала, як змінилася з роками. "Яка до біса була проведена пластика? (Якщо народжена була з маленьким носом, чому він повинен був вирости?))) "- з іронією зазначила зірка.

Також артистка зазначила, що шанувальники часто обговорюють її схуднення і те, як їй вдалося стати такою стрункою. "Витягнулася я з роками, строгих дієт не дотримуюся, намагаюся просто не переїдати і час від часу місяць контролюю калорії" - зазначила Аліна Гросу.

Що стосується особистого життя зірки, то вона перебуває у відносинах з актором Романом Полянським, який заради коханої навіть переїхав з РФ в Україну. Різниця у віці між коханими становить 12 років, але на думку Аліни Гросу, це не суттєва проблема і на гармонію в почуттях це ніяк не впливає.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася фігурою в дуже короткій сукні.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських одягла червону міні-сукню і засвітила одну пікантну деталь.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна розповіла про незвичайний досвід з Олею Поляковою.