Співачка Ані Лорак опублікувала у своєму мікроблозі нові фото, зроблені під час виступами на концерті. Артистка настільки змінила імідж, що, на думку шанувальників, перестала бути схожою сама на себе.

Знаменитість позувала в ультракороткому вбранні, який вигідно підкреслив принади її фігури. А ось замість традиційної зачіски, вона вийшла на сцену з пишною кучерявою шевелюрою. У підписі до знімка зірка розповіла про те, що гряде час святкових сюрпризів і поцікавилася, чи подобається фанатам її перевтілення.

"Новорічний марафон триває🎄 на Вас чекає багато сюрпризів у цю казкову ніч️ ️
Як вам моє перевтілення?» - написала зірка.

У коментарях до посту шанувальники обсипали знаменитість захопленими компліментами і відзначили, що їй дуже йде така зміна іміджу. Деяким навіть здалося, що вона стала схожа на російську виконавицю Zivert. Не залишилася байдужою до подібних метаморфоз колеги по цеху і співачка Настя Каменських:

Варто відзначити, що Ані Лорак часто дивує шанувальників зовнішніми перетвореннями. При цьому нерідко в мережі виникають чутки про її нібито вагітність. Наприклад, коли вона з'являється на публіці в об'ємних нарядах, то фанати з надією приймаються обговорювати її "цікаве" положення. Втім, зірка вже виховує дочку від попереднього шлюбу з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

До слова, про те, що відбувається на особистому фронті знаменитості, широка публіка нічого не знає. Артистка натякає на те, що її серце не вільне, але не уточнює ні імені свого обранця, ні його рід діяльності.

Раніше "Hyser" писав про те, що популярна актриса зізналася Вірі Брежнєвій у коханні.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна поділилася незвичайним досвідом з Олею Поляковою.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників фігурою в купальнику-невидимці.