Андрій Малахов - легенда телевізійних шоу. Всі найскандальніші історії двох десятиліть відбувалися на його очах, і це зробило його одним з найвпливовіших людей в Росії.

Для жінок телеведучий був прикладом - красивий, яскравий і цікавий чоловік, з великою харизмою і талантом. По суті, багато хто збиралися біля екранів телевізорів тільки для того, щоб насолодитися кураторством Андрія Малахова.

Саме прізвище телеведучого стала прозивним. З "Малаховим" пов'язують скандали, інтриги, розслідування, і це, по суті, те, що залишиться в культурі телебачення на століття.

Однак час швидкоплинний. Телеглядач звик бачити журналіста, як красивого ставного чоловіка, з підтягнутим тілом, шикарною посмішкою і зачіскою.

Таким він залишиться в пам'яті назавжди, навіть коли досягне похилого віку, тому що саме в цьому образі він отримав максимальну популярність.

Але зараз Андрій Малахов змінився просто до невпізнання. По-перше, помітна зайва вага телеведучого, яка досягла приблизно + 10 кг. По-друге, у зірки змінилося обличчя – змарнілося, з'явилися глибокі зморшки і місцями відвисла шкіра. І найдикіша зміна, яке ведучому не можуть пробачити фанати, – це зміна зачіски і кольору волосся.

Шанувальники можуть зрозуміти все - і зайву вагу, і зморшки, адже вік – справа природна, і старіння – процес зрозумілий і прийнятий. А ось волосся, та сама "візитна картка" Малахова, вже не ті, і це «ріже» око і серце.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Віталій Козловський захопив мережу зміною іміджу.

Нагадувати, Ольга Сумська показала архівне фото, чим вразила шанувальників.

Також, Тіна Кароль засвітила стрункі ніжки.