У послужному списку української актриси Ксенії Мішиної більше 30 кіноролей, а ще вона грає в Київському академічному Молодому театрі. А ось вдома чекають батьки і син, якого вона народила будучи студенткою від одруженого чоловіка. Відомо, що про своє особисте життя зірка "Крыпостноъ" намагається не говорити, але це не означає, що і чоловіки дотримуються такої ж думки.

Стало відомо, що недарма гарячі і чуттєві постановки на паркеті шоу "Танці з зірками" зводили з розуму всю Україну в 2019 році. Тоді і Ксенія Мішина, і Євген Кот стверджували, що пристрасть на паркеті – це лише частина постановки, проте зовсім недавно танцюрист чесно зізнався, що відбувалося насправді.

Так, на шоу " Мій секрет "хореограф Женя Кот, який разом з Мішиною переміг на" Танцях з зірками-2019", заявив, що між ним і Ксенією були не тільки робочі стосунки.

При цьому причиною таємничості чоловік назвав те, що був на той момент вже пов'язаний узами шлюбу з Наталією Татаринцевою. Пара познайомилася на одному з сезонів шоу "Україна має талант", де Євген працював режисером-постановником, а Наталія прийшла на шоу в якості учасниці.

"Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталії (дружини) і чесно кажу: "Ксенія дуже красива. У нас може бути з нею роман". І був. Ми ж цілувалися з Мішиною прямо на паркеті!"- розговорився Євген.

До слова, зараз Мішина і кіт знову проводять багато часу разом, так як з липня 2021 року вони стали колегами на шоу "Україна має талант". При цьому суддівський стіл переможці "Танців з зірками" ділять з Сергієм Притулою.

Раніше "Hyser" писав про те, що ведучий "Холостячки" натякнув на нового коханця Злати Огневич і в це важко повірити.

Також наш портал повідомляв, що українцям показали, хто повинен був стати зіркою "Холостячки" і чому.

Нагадуємо, що переможець "Холостячки" Андрій Задворний засмутився через хейта і висловився з цього приводу.