У переддень Нового року знаменитості все частіше звертаються до свого минулого, згадують зворушливі моменти з сімейних свят, а також діляться знімками з особистого архіву.

Так співачка Світлана Лобода розповіла про свій улюблений новорічний костюм. Про це інформує видання «Сегодня».

Знаменитість зазначила, що в своєму дитинстві дуже любила Новий рік, і всупереч популярним тоді костюмам тварин і сніжинок, обожнювала наряд Снігової королеви. Лобода уточнила, що цей костюм досі існує і зберігається на горищі в батьківському домі.

Зірка розповіла, що сама сукня зшита з штор. А ось корона була декорована битими ялинковими іграшками, які клеїли на ПВА.

Лобода поки ще не готова явити світу свою молодшу дочку, яку, за чутками, народила від вокаліста німецької музичної групи «Rammstein» Тілля Ліндеманна (чутки в тому числі виникли через ім'я дочки, яку Лобода назвала «Тільда»). А ось знімки старшої дочки Євангеліни просто усипані в мікроблозі співачки в мережі Instagram. І по ним можна помітити неймовірну схожість матері і дочки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що зірка "Іронії долі" Барбара Брильська розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Нагадуємо, що шанувальники серіалу "Свати" не задоволені новим сезоном кінофраншизи.

Також новинний порт Hyser інформував, що внучка Михайла Боярського показала дорослі фото.

Тим часом, співачка Лоліта трансформувалася в Аллу Пугачову.