Стало відомо, що популярний співак Філіп Кіркоров знявся в новому дитячому фільмі. Він про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Відповідну публікацію Філліп Кіркоров оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Останній богатир. Посланник темряви" by @disneyrussia я так чекав цієї прем'єри! З завтрашнього дня у всіх кінотеатрах. Не буду спойлерити. Але це треба бачити!💯Як сказав головний герой на сцені зі мною: "Тепер я бачив все!" Так, і ваше життя не буде колишньою, коли побачите жар-птицю в моєму виконанні! Ух, дали жару!🔥#последнийбогатирь", - підписав пост відомій Виконавець.

Крім цього, є інформація про те, що російський артист розповів дуже відверті і цікаві подробиці про зйомки цього дитячого кіно.

"Продюсери взагалі шукали актрису, яка виконала б роль Жар-птиці, як Лідія Вертинська. Актрису не знайшли, потім хтось із компанії Disney побачив мою фотографію 20-річної давності і сказав: "А ця жінка хто? Це ж те, що потрібно!" Зі мною зв'язалися, а я за будь-який Кіпіш", - розповів Філіп Кіркоров.

Філіп Кіркоров. Фото: скріншот YouTube
Філіп Кіркоров. Фото: скріншот YouTube

Окрему увагу легендарний співак приділив своєму персонажу, про якого він розповів кілька цікавих фактів.

"Я - уособлення зла в цьому фільмі ... зла в шоу-бізнесі. Жар-птах з душком. Я завжди любив грати негативні ролі, сценарій дописували під мене. Найголовніша фішка в тому, що я буду народжувати, у мене будуть приймати пологи", - без зайвої скромності заявив народний артист Російської Федерації.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Потрібно помітити, що люди не стали приховувати своїх емоцій і здивувань. Вони не пройшли повз таких новин від свого кумира і почали писати відгуки в соцмережі.

"Класні фотографії 🤩😍❤️🔥👍 З прем'єрою фільму 🎉великого успіху 🎥🍿🔥 Бажаю здоров'я🤗🥰 виконання задуманого 🙌🏻🍀творчі натхнення🌟🎼 всього самого найкращого", "З прем'єрою Дорогий Філіп👏🔥❤️ Сцени з Жар-птицею найспекотніші💥💥💥❤️🔥Вчора отримала величезне задоволення на перегляді фільму👍😉🤩🔥❤️", - вітають фанати свого улюбленця.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що про Філіпа Кіркорова розповіли цікаві речі в мережі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", помолоділий Філіп Кіркоров знатно здивував аудиторію.