У Мережу потрапила дуже скандальна інформація про одного з героїв фільму "Сам удома". Стало відомо, що зірку всіма улюбленого кіно заарештували за те, що він хотів задушити свою дівчину.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Факт»

Девін Ретрей - відомий американський актор і дуже талановита людина. Крім кіно він володіє музичними талантами про досить круто співає.

Девін Ретрей отримав величезну популярність ще в молодому віці після того, як знявся в легендарний фільмах «Сам удома» і «Сам удома 2: Загублений в Нью-Йорку» в ролі Базза Маккаллістера.

Потрібно нагадати, що головну роль в цих фільмах грав Маколей Калкін, у фільмі він був Кевіном.

Як повідомляє видання People, 44-річного Девіна звинувачують у побоях і спробі задушити свою дівчину, чиє ім'я не називається.

Потрібно відзначити, що дівчина заявила про те вони з Ретреєм посварилися в барі. Через деякий час вони повернулися в номер готелю і Девін Ретрей вдарив її по обличчю і намагався задушити.

Базз
Базз

Які не були б відносини між Девіном Ретрейом і його дівчиною, його вчинок можна назвати неприйнятним і обурливим.

Крім ролі в культових різдвяних комедіях Ретрей також знімався у фільмах "Денніс-мучитель", "Небраска", "Сурогати", "Принц і я", в серіалі "Закон і порядок: Спеціальний корпус".

Ні для кого не секрет, що такий знаменитий фільм, як "Сам удома" став справжнім символом Нового року. Дуже багато людей вже хочуть зібратися всією сім'єю біля телевізора, щоб подивитися легендарну святкову комедію.

Потрібно нагадати про те, що на українському телебаченні цей фільм показують щороку на передодні великого свята в четь Нового року.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що українські дівчата тепер підлягають військовій службі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, скільки вихідних у них буде на честь свят.

Також портал "Hyser" писав, що чоловіка жорстоко покарали, після того, як його жінка запідозрила про зраду.