Анна Седокова останнім часом все більше занурюється в психологію і коучинг. У зв'язку з цим будь-яка її публічна дія має конкретний посил, який зобов'язує жінок ставати краще, більше думати про себе і любити себе.

У новій публікації на особистій сторінці в мережі Instagram співачка зазначає, що за роки роботи в шоу-бізнесі придбала не тільки творчий багаж, але і стала більш відкрита до експериментів. Протягом усього життя вона була змушена долати перешкоди і доводити публіці, що гідна уваги і нагород. Хоча сама запевняє, що в душі вона дуже ранима людина і в багатьох проблемних ситуаціях ховалася за маскою "мовчунки".

Через це набралася досвіду і вирішила розповісти своїм вірним прихильницям, наскільки погано все тримати в собі, що там, де хочеться змовчати – потрібно говорити і навіть кричати. Що тоді душі буде легше, і жити стане легше, і місцями навіть краще. Для більш виразного візуального ефекту Седокова опублікувала соковитий знімок в білій сукні з відкритим декольте.

Однак не всі шанувальники були в захваті від того, що за настільки сильним емоційним текстом стоїть таке відверте фото.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Надя Дорофєєва поділилася пікантними подробицями свого особистого життя і показала те, що "набрякло".

Нагадуємо, що внучка Михайла Боярського подорослішала і показала, чим її наділила природа.

Також портал Hyser інформував, що співачка Даша Астаф'єва показала соковиті кадри з останньої фотосесії.