Після того, як Надя Дорофєєва різко змінила імідж перед запуском нового сезону музичного шоу "Голос країни", увага до її персони стала ще більш ретельною.

Багато хто звик бачити зірку з кучерявою шевелюрою темного кольору, з пасмами світлого і рожевого відтінку. Ніхто не очікував, що співачка різко полюбить випрямлене волосся, затонує колір і обріже чубок. Однак, чого гріха таїти, такі експерименти явно пішли на користь образу знаменитості, про що їй вже неодноразово заявляли фанати.

На одному з останніх фото Надя Дорофєєва засвітила свою улюблену косметику і яскраву губну помаду. У підписі до фото співачка заявила, що хоче розіграти бокс своєї улюбленої декоративної косметики, для чого необхідно в коментарях написати, як пройшов 2021 рік для кожного учасника. Розіграш був запущений на офіційній сторінці в мережі Instagram.

Шанувальники були дуже багатослівні і оригінальні. Багато хто поділився своїми радісними подіями, такими як заміжжя, народження дітей та іншими радощами життя. Були також коментарі, які адресували особисто співачці.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що зірка "Кріпосної " вперше показала фото свого чоловіка.

Нагадуємо, що співачка Ані Лорак засвітила результат своєї інтимної стрижки.

Також портал Hyser інформував, що шанувальники здивовані шкідливим звичкою Даші Астаф'євої.