У мережі з'явилася інформація про те, що під час зйомок нових сьомих "Сватів" деяких акторів замінили віртуальними двійниками.

Про це написала Instagram-спільнота "vokrug_tv", яке регулярно публікує новини про світ кіно, ТБ і зірок шоу-бізнесу.

Новий сезон "Сватів" автор пабліку назвав "довгожителем", адже робота над ним велася протягом 13 років. Зйомки стартували ще в 2008 році і протягом чотирьох років велися зйомки. Спочатку серіал знімали в Білорусі, а потім пандемія коронавірусу внесла свої корективи і його продовжили знімати в Грузії.

Спільнота пише, що деякі актори не змогли долетіти до Грузії через карантин. З цієї причини творці " сватів "прийняли рішення і пішли на відчайдушний крок - "зображення деяких акторів відтворювали за допомогою технології генерації осіб на основі нейромережі".

"Далі "намальованих" акторів у "Сватах" озвучили реальні. Крім фахівців з комп'ютерних технологій довелося неабияк потрудитися і монтажерам сьомого сезону - в серіал увійшли шматки, які знімали і в 2017 році, і ті, що робилися в цьому році в Грузії. Як їх склеїли-поки загадка. Люди за чотири роки, звичайно, зовні змінюються, акторам, за їхніми зізнаннями, самим цікаво, як все буде виглядати на екрані", - пише "vokrug_tv".

Раніше Hyser писав про те, що Мітяй зі "Сватів" похвалився своєю дружиною.

Також Hyser повідомляв, що Валюха зі "Сватів" показала нову зовнішність.

Нагадаємо, що Женька зі "Сватів" показала улюблену позу в ліжку.