Нещодавно шоу-бізнесова спільнота підірвала новину про те, що популярний російський шансоньє Григорій Лепс розлучається зі своєю дружиною Ганною Шапликовою.

У шлюбі з нею він прожив 20 років, але через роки пара все ж прийняла рішення розлучитися. Що послужило причиною краху сімейної ідилії-невідомо. Але в росЗМІ ходять чутки про те, що дружина музиканта втомилася від його проблем з алкоголем. Втім, офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Після новини про розлучення зіркового подружжя, стало відомо, що Григорій Лепс був госпіталізований в одну з московських клінік. Подейкували, що артист пішов у запій, але через пару днів він сам з'явився на інтернет-просторах і розповів, що сталося з ним насправді.

За словами виконавця, з ним стався гіпертонічний криз, але після курсу лікування небезпека минула і більше його здоров'ю нічого не загрожує. Більш того, Григорій Лепс підтвердив, що незабаром відбудеться його концерт в Крокус Сіті Хол (Москва, РФ).

Але інтерес шанувальників привернуло недавнє фото, що з'явилося на сторінці зірки. На знімку Григорій Лепс позував з поп-дівою Ані Лорак в концертному закуліссі. А в підписі до посту обсипав колегу по цеху захопленими компліментами:"З найкрасивішою і бажаною артисткою світу".

Інтернет-користувачі відзначили, що арстити разом виглядають дуже гармонійно:

Раніше "Hyser" писав про те, що актриса Христина Асмус розповіла про участь у новому проекті.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу здивувала шанувальників сміливим танцем.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінилася зірка серіалу "Свати" Тетяна Кравченко.