Дружина українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова насторожила шанувальників розповіддю про те, що пережила сильну образу. За словами дівчини, винуватцем його негативного настрою став законний чоловік.

Вона опублікувала в Instagram-stories фото, на якому позувала з заплаканими очима. А в підписі заявила, що Віктор Павлік настільки її образив, що вона не впевнена, що вони зможуть бути разом.

Що послужило причиною того, що сталося, Катерина уточнювати не стала, але шанувальники припустили, що це якось пов'язано з екс-дружиною артиста-Лорою Созаєвої. Як відомо, нещодавно нинішня кохана музиканта повідомила про те, що вони зі свого сімейного бюджету допомагають колишній дружині музиканта платити кредит за квартиру. Але в підсумку, вони запропонували Лорі 100 тисяч гривень в якості відступних, а це житло планували продати.

Через деякий час на сторінку Катерини Репяховой, яка займається блогерством, почалися атаки ботів і це негативно відбилося на її рекламній діяльності. Дівчина вирішила покарати кривдників і звернулася в правоохоронні органи і кіберполіцію. Розгляд у цій справі триває і поки Дружина Віктора Павлика не розголошує ніяких подробиць і не називає імена тих, хто організував атаку на її мікроблог. Але обіцяє, що незабаром всі винні будуть покарані.

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла про пережитий стрес.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль позувала в червоному корсеті.

Нагадуємо, що Ані Лорак порадувала фанатів яскравим образом і похвалилася спокусливими формами.