Про свою готовність бути різною і любов до експериментів повідала своїм шанувальникам популярна українська співачка Аліна Гросу.

Артистка презентувала новий трек, але він не ліричний і не про високі почуття, а тому вона припустила, що «зайде» він не всім. Пісня під назвою "Роттердам" стала для шанувальників таланту знаменитості справжнім відкриттям.

"Цього разу ви не побачите тут милу і дуже душевну Аліну, тому що артист повинен бути різноманітним, багатогранним, цікавим, приміряти різні ролі, образи і не бояться експериментів:)" - написала вона в мікроблозі.

Композиція дуетна і була записана за участю Олега Машуковського-скандальним блогером. Що стосується кліпу, то він анімаційний і за сюжетом відеоісторії Аліна Гросу в ньому-зухвала красуня з легкістю виконує хореографічні па на жердині:

"Тому чекають лірики-перегортайте пост 🤪 для своєї молодшої, сучасної аудиторії, що пруться від провокацій і хайпа ми з @mashukovsky створили цей сингл 🙌 🏽 " - рішуче заявила вокалістка.

Варто відзначити, що нове музичне творіння дійсно припало до душі далеко не всім фанатам Аліни Гросу:

Деякі інтернет-користувачі пов'язали таку творчу сміливість і інтерес до експериментів зірки зі змінами на особистому фронті. Як відомо, вона перебуває в романтичних стосунках з актором Романом Полянським, який, до речі, старший за неї на 12 років. Але, за словами виконавиці, любові всі віки покірні і роки не є перешкодою для щирих почуттів.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Анна Седокова показала, як снідає без одягу в елітному готелі Монако.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва підкорила фанатів розкішними формами в спокусливому вбранні.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк похвалилася образом пантери і викликала захват шанувальників.