Співачка Ані Лорак в черговий раз продемонструвала публіці любов до ультракоротких нарядів. Під час виступу в Мінську, артистка вийшла на сцену в міні-сукні, яка дозволила розглянути її натреноване тіло.

Не секрет, що зірка часто відвідує спортзал, щоб у свої 43 роки підкорювати фанатів не тільки сильним вокалом, але і підтягнутими формами. На концерті в білоруській столиці Ані Лорак змінила не один look. Але самим запам'ятовується шанувальники творчості знаменитості назвали плаття, декороване блискучою бахромою.

У підписі до публікації знаменитість подякувала всім, хто проявив інтерес до її концерту: "Спасибі, Мінськ! Божевільний неймовірний теплий вечір заб Забираю ваше тепло з собою️ ️ і чекаю наших нових зустрічей🙌 🏼".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

До слова, нещодавно співачка похвалилася ще одним провокаційним образом, який вибрала для зйомок в російському "новорічному вогнику". Вокалістка вийшла на сцену Кремлівського палацу в сукні-піджаку і змусила шанувальників засумніватися в тому, що вона одягла під нього нижню білизну.

Варто відзначити, що нерідко образи, в яких Ані Лорак виходить у світ - викликають бурхливу реакцію аудиторії. І навіть якщо зірка з'являється на публіці в мішкуватих і об'ємних нарядах, то їй відразу ж приписують "вагітність" і починають обговорювати новий роман. Хоча сама знаменитість не коментує те, що відбувається на її особистому фронті, але не заперечує, що її серце зайняте.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін похвалився знімками помолоділої Алли Пугачової.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова показала, як снідає в Монако без одягу.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками розповіддю про одну з улюблених пісень.