Не всі знають, але щоб досягти реальної майстерності в акторській професії, потрібні нескінченні репетиції, семінари та тренінги. І правда, лише в одиничних випадках за грандіозним успіхом популярного артиста стоїть природний талант і фантастична удача. Христина Асмус з тих, кому потрібно щодня доводити і розвивати свій талант.

Так, російська актриса, що отримала популярність завдяки ролі інтерна Варі Черноус в телесеріалі" Інтерни " Христина Асмус не раз говорила, що для гнучкості, красивої постави і здорового хребта вона постійно вправляється в розтяжці.

Не так давно в своєму Instagram вона показала розтяжку прямо на ліжку. При цьому в підписі до відео вона написала, що це вийшло "без розминки і з першого дубля". А ось коли вирішила повторити, то "спина вийшла з чату".

"Таким чином будь-якої молоді фору дасте. Краща з кращих", " Ось це гнучкість!", " Гарік до неї повернеться! Вангую!", "Це просто бомба, слинки течуть у всіх";" Красиво вийшло";" я б взяв участь у такій Камасутрі", — відреагували захоплені Передплатники.

А хтось навіть, мабуть, спробував повторити побачене, так як заявив, що це тільки здається так просто, але зовсім не просто, якщо спробувати повторити.

Деякі шанувальники були загіпнотизовані цим видовищем і не могли надивитися. Інші заявили, що колишній чоловік артистки Гарік Харламов після такого відео повернеться до неї, а "Волочкова покине чат".

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв ледь не залишив Леру Кудрявцеву без волосся під час музичної премії.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін спантеличив шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Алла Пугачова проігнорувала день народження дочки Філіпа Кіркорова.