Співачка Анна Седокова нещодавно повідомила про свій намір поповнити ряди інфоблогерів, які продають свої курси і навчають публіку жити багато і щасливо.

З чуток, чоловік співачки-латвійських баскетболіст Яніс Тімма переживає не найкращі часи в кар'єрному плані. А тому його зіркова дружина активно займається тим, що шукає альтернативні способи заробітку.

Зірка зізналася, що ідею про власний курс виношувала давно. А також встигла отримати масу важливих і потрібних знань про те, що як стати успішніше/самореалізуватися/навчитися грамотному таймінгу і т. д. Методологію свого проекту вона пише самостійно і робить це вприкуску з бутербродами з червоної ікри.

Анна Седокова припустила, що вона "вагітна", натякаючи на те, що ставиться до свого проекту як до чада:

До слова, напередодні старту цього курсу, зірка активно демонструє відкритість світу і готовність до експериментів. Наприклад, вона влаштувала оголену фотосесію і пофілософствувала на тему того, чому люди не снідають оголеними:

Разом з чоловіком вони вирушили відпочивати в Монако і шанувальники припустили, що таким чином, артистка підігріває інтерес до свого інфодетіщу. Але, цілком можливо, що знаменитість полетіла на блакитне узбережжя виключно з нагоди свого 39-річчя.

Втім, не обійшлося і без зауважень про те, що зі здоров'ям Анни Сєдокової щось не так:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова похвалилася цікавими фото, які їй надіслав Філіп Кіркоров.

Також наш портал розповів про те, що Надія Мейхер захопила шанувальників спокусливими формами, розташувавшись в кріслі.

Нагадуємо, що Ані Лорак одягла ультракороткий наряд і викликала подив публіки.