Свого часу, після виходу на екран фільму Клима Шипенка "Текст", де Христина Асмус з'явилася повністю оголеною у постільній сцені з Іваном Янковським, актриса зіткнулася з нещадний цькування. Її, заміжню жінку, дорікали в аморальній поведінці, погрожували розправою і навіть позбавленням батьківських прав. Ось тільки цей "урок" сприйнятий зіркою не був і вона і далі продовжує викладати пікантні фото і відео.

Так, за останні пару місяців російська актриса Христина Асмус опублікувала кілька фото, на яких позувала без одягу або в прозорому ТОПі.

А днями в її профілі Instagram з'явилося відео, як вона готується до виходу на важливий захід. Шанувальники змогли побачити як актриса сором'язливо прикриваючи груди, приймає душ. Також зірка серіалу "Інтерни" поділилася секретами здорової шкіри.

"Я обожнюю приймати душ! Можу і по кілька разів на день. І обожнюю всілякі гелі для душу, і обов'язково багато пе-е-ни-и-и. У мене прямо в душі штук 15 коштує всяких баночок", – підписала ролик 33-річна актриса, прорекламувавши одну з косметичних марок, що виготовляють зволожуючі креми для шкіри.

"Гарненька", "по ходу, душ обожнює приймати тебе", " ви юні і прекрасні! Богиня", "хоч тітьки прикрила", "Ох, хороша", "як ніби над Гаріком знущається", "можеш не повертатися спиною, ми там вже все бачили", "спокуслива", — домашні відео Христини Асмус з ванни викликало фурор в коментарях.

Відомо, що через любов до доглядових засобів шкіра Христини Асмус нерідко страждає від сухості, тому для підтримки тонусу шкіри зірка завжди намагається стежити за водним балансом в організмі і користується дерматокосметикою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв ледь не залишив Леру Кудрявцеву без волосся під час музичної премії.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін спантеличив шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Алла Пугачова проігнорувала день народження дочки Філіпа Кіркорова.