Кожен новий знімок Надії Мейхер зводить армію шанувальників з розуму. Її неймовірна жіноча енергія відчувається навіть через екран, і здається, ніби вся її харизма випромінює тепло, яке здатне надихати і творити.

Ну і чого гріха таїти, фотографії Надії Мейхер збуджують уяву чоловіків і змушують жінок заздрити. Адже форми і тіло співачки нібито не підвладні часу. Не варто забувати, що у артистки є двоє дітей, проте на фігурі цей факт взагалі не відбився. В цілому, фігура - це ще половина успіху. А ось той посил, та подача, яку співачка проносить крізь роки – ось що вимагає поваги і уваги до особистості Мейхер. Їй вдалося гідно пройти школу "ВІА Гри", не заморатися в скандалах і продовжити шлях в українському шоу-бізнесі, залишаючись при цьому собою.

До слова, співачка завжди бере участь в оригінальних фотосесіях, результати яких Мейхер публікує на своїй сторінці в мережі Instagram. Її знімки викликають шалений ажіотаж у фанатів, і особливо у чоловічої половини.

Шанувальники не можуть натішитися красою улюбленого кумира і пишуть різноманітні коментарі щоб звернути на себе увагу зірки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Маша Распутіна влаштувала свою скандальну дочку на роботу.

Нагадуємо, що Ані Лорак захопила публіку короткою сукнею з розрізом.

Також портал Hyser інформував, що Григорій Лепс важко переживає розлучення з дружиною.