Творці проекту "Холостяк" самі оголосили ім'я нового героя проекту. Ним став американський бізнесмен українського походження Олександр Топольський.

Детальніше про нового героя розповідає Главред.

Подробиць про майбутню прем'єру 12 сезону телевізійного проекту поки не так багато. Відомо те, що Топольський живе в Майамі, а також займається нерухомістю. Йому 32 роки, і в Америці чоловікові не вдалося побудувати серйозні стосунки. Тому він готовий повернуться в Україну і знайти тут свою суджену. Зйомки шоу вже почалися, а прем'єра відбудеться в березні 2022 року.

Що ж щодо основних вимог Олександра Топольського, то він шукає тільки українку, з добрим серцем і відкритою душею.

"Я не прихильник відносин, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб в парі були спільні цінності і збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у відносинах з якою у нас будуть щирі емоції, тепло і любов. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні",- заявляє новий "Холостяк".

Що ж стосується особистої сторінки Топольського в мережі Instagram, то проаналізувавши її не виникає відчуття того, що чоловік дійсно бізнесмен. Його зовнішні дані і якість фотографій, які розміщені в мікроблозі нового «Холостяка», натякають на інший рід діяльності – моделінг і телебачення.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Злата Огневич показала пікантні знімки в ажурній нижній білизні.

Нагадуємо, що співачка Оля Полякова похвалилася фотографією з дорослою дочкою.

Також портал Hyser інформував, що шанувальники обговорюють невдалу пластику Ані Лорак.