Всі знають, що у кожної людини свої межі розкутості. Злата Огневич, наприклад, раніше дуже рідко публікувала пікантні фото, не кажучи вже про оголених. Але, мабуть, все змінив проект"Холостячка".

Так, головна героїня романтичного реаліті-шоу" Холостячка 2 " - українська співачка Злата Огневич не так давно порадувала шанувальників кадрами з нової фотосесії. Яскравими фото в ефектних образах артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Життя-це кабаре, як співала прекрасна Лайза Мінеллі. На створення цієї історії jetsetterua надихнув наш третій випуск" Холостячка 2021", повністю присвячений кабаре, театру. І, звичайно ж, той самий вогненний танець у моєму виконанні", – підписала Огневич свій пост.

Фани не змогли обійти еротичні знімки і порадували свого кумира приємними коментарями.

"Вааааауууу", "дуже гаряче", "він був дуже вогненний як зараз пам'ятаю ту пристрасть, яку ти показала ", "у тебе вийшло здивувати на 100%", " фото шикарні але ніяк не можу повірити в ваш вибір, в його щирість...",- написали шанувальники в мережі.

До речі, співачка пишається своїм підтягнутим і рельєфним тілом, адже багато часу проводить на тренуваннях. Більш того, Огневич мріє знятися в кіно про мистецтво, де змогла б продемонструвати своє тіло.

Раніше "Hyser" писав про те, що ведучий "Холостячки" натякнув на нового коханця Злати Огневич і в це важко повірити.

Також наш портал повідомляв, що українцям показали, хто повинен був стати зіркою "Холостячки" і чому.

Нагадуємо, що переможець "Холостячки" Андрій Задворний засмутився через хейта і висловився з цього приводу.