Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова у своєму Instagram показала концертний номер на зйомках новорічного "Вогника".

Номер зірки складалася не тільки з танцю і шпагату, а й пісні, яку виконала прима-балерина.

Для виступу Волочкова одягла блискучий боді з короткими шортами, який обтягує фігуру, а її партнер вийшов у звичайній чорній футболці і спортивних штанях.

Волочкова здивувала шанувальників своїм співочим талантом, хоча співає вона, відверто кажучи, непогано. Посилити ефект свого чарівного вокалу вона вирішила за допомогою танцю, завершивши його двома вертикальними шпагатами. Кружляючи з чоловіком, Анастасія вирішила зробити шпагат. Це вона робити вміє на відмінно, але вийшло так, партнер не очікував такого повороту і навіть дещо розгубився, дивлячись на те, як Волочкова демонструє чудеса пластики.

"Зйомки вогника новорічного💥 мій Партнер Артем @kris_alekseev-хореограф нашого шоу-балету.
Скоро чекайте нашу нову програму😉 🩰", - написала вона під відеороликом.

Хейтери пожвавилися під постом балерини і не упустили нагоди розкритикувати і її вбрання, і вбрання її партнера по танцях, і, власне, сам шпагат.

"Не розумію, як можна бути балериною і не мати почуття такту, грації, жіночності, пластичності 🤦 ♀ ️ жалюгідне видовище☹️", "давненько ми так не іржали 😂 😂 😂 настюха повеселила👍 🤣 🤣", " що за самодіяльність в сільському ДК😂", " судячи з того, що відбувається на сцені - зйомка новорічного вогника відбувалася на телефон для домашнього перегляду ! Вибачте але таку халтуру жоден поважаючий себе телеканал в ефір не пустить😀😀😀😀🤭🤭🤭", "іспанський сором", " чоловік у чому пиво пив біля під'їзду, в тому і на сцену вийшов😂", " хоч би заснути😂"," 2 притопи, 3 прихлопа😂 😂", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Волочкова в міні-купальнику показала улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що Лоліта Мілявська показала танець біля басейну.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк задерла шовковий халатик.