Музичний критик і телеведучий Сергій Сосєдов про свою нетрадиційну орієнтацію завжди говорив відкрито і ніколи не приховував, що його цікавлять представники своєї статі.

А ось Імен своїх коханців він ніколи не називав, щоб не компрометувати тих, з ким колись перебував у відносинах. Однак в недавньому інтерв'ю на You-Tube каналі "Альона, блін!" він зізнався, що кілька років тому у нього був роман з українським виконавцем Петром Дмитриченком. Про це повідомляють росСМИ.

За словами Сергія Сосєдова, стосунки зі співаком почалися раптово і більше нагадували флірт. Різниця у віці між коханцями становила 11 років, але це не завадило їм разом проводити час і навіть відпочити в Іспанії.

Але при цьому критик заявив: "Був легкий роман. Він знайшов мене, я не знав про Піта! Він надіслав мені свої пісні, у нього цікаві пісні, голос... Йому хотілося просунутися, я зрозумів, що це талант. У нас виникла симпатія, він м'який і приємний чоловік. Але не сказати, що був бурхливий роман. Я б більше назвав це фліртом".

Сергій Сосєдов зізнався, що він відразу розглянув у діях учасника проекту "Шанс" корисливі мотиви, але між ними виникла симпатія. "Я б йому допомагав, якби у мене були такі можливості" - зазначив зірка ТБ.

До слова, зараз Петро Дмитриченко одружений і виховує дочку. Що стосується його орієнтації, то Сосєдов подверділ слова ведучої, що це називається "і нашим, і вашим"...

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розсекретили розмір пенсії Алли Пугачової.

Також наш портал розповів про те, що Ольга Бузова змінилася до невпізнання і підкорила шанувальників розміром своїх кінцівок.

Нагадуємо, що 16-річна дочка Олі Полякової розповіла про те, скільки і як заробляє без своєї зіркової мами.