Про те, що час нещадно і з легкістю змінює зовнішність будь-якого, будь-то кінозірка або звичайна людина. Безумовно, артисти прагнуть зберігати свою привабливість якомога довше і нерідко вдаються до допомоги спеціальних БЮТі-засобів або навіть пластичних операцій.

Російський актор, Володимир Вдовиченков відноситься до категорії зірок, які «пластикою» не захоплюються. Але шанувальники переконані, що з роками його брутальність " випаровується»…

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зірка серіалів «Бригада» і «Бумер» опублікував фото в костюмі темно-синьому костюмі і з медаллю на грудях. Артист не без гордості написав: "Добрий день, дорогі мої! Тільки що отримав держ. нагороду. Приємно. Спасибі всім, хто мене підтримує! Служу театру!💥✌️».

Захоплені коментарі шанувальників не змусили себе чекати. У тому числі, не стали стримувати емоцій і колеги Володимира Вдовиченкова по театральному цеху:

Варто відзначити, що фільмографія актора налічує більше 50 проектів. Що стосується театральної діяльності, то він служить в трупі Театру імені Євгена Вахтангова. Крім того, Володимир Вдовиченков багато працює на сцені театрі імені Моссовета.

На сцені театру ім. Вахтангова він дебютував в 2002 році, коли виконав роль роль Олексія Орлова в постановці»Царське полювання".

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники зірвалися на Наташу Королеву через її дивний виступ з сином.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак одягла напівпрозору сукню і підкорила фанатів спокусливими формами.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва показала, як змінилася з народженням дочки.