Навесні року, що минає популярна співачка Альбіна Джанабаєва стала мамою втретє, подарувавши дружину Валерію Меладзе дочку.

Зіркові батьки вибрали для спадкоємиці рідкісне і красиве ім'я Агата, а шанувальники говорять про те, що народження малятка позитивно відбилося на зовнішності артистки.

Так, днями Альбіна Джанабаєва поділилася з фанатами кадрами, зробленими в Кремлівському палаці перед виступом. Вона позувала в розкішному блискучому костюмі, оголившем декольте. Волосся-гладко зачесане назад, на обличчі-виразний макіяж.

У підписі до відео вона поцікавилася у гостей своєї сторінки, чи визначилися вони з нарядом, в якому зустрічатимуть новорічні свята: "вже придумали в чому зустрічати Новий Рік)??? А чи важливо це для вас???".

У відповідь на компліменти з приводу розміру свого бюста, Альбіна Джанабаєва підтвердила, що грудне вигодовування непогано вплинуло на його розмір:

Також гості сторінки відзначили, що Валерію Меладзе неймовірно пощастило з красунею-дружиною: "Альбіна, це шикарний образ! Вам дуже йде!!!🔥 🔥 🔥 ", "Як завжди ефектна🔥 😍 🙌 👏", "Шикарний наряд💚 💚 💚", " прекрасна обожнюю вас ❤ ️ дуже гарне вбрання 💚 💎 і укладання)", " Валерію дуже пощастило з дружиною!".

До слова, разом з Валерієм Меладзе співачка виховує ще двох синів-Костянтина і Луку. Свої стосунки артисти довгий час тримали в секреті, а їх таємний роман тривав довгі роки. Потім Виконавець все ж прийняв рішення і пішов від дружини Ірини, яка подарувала йому трьох дочок.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Віри Брежнєвої похвалилася шанувальникам дорослими фото.

Також наш портал розповів про те, що телеведуча Леся Нікітюк публічно зізналася в ніжних почуттях дружину Наді Дорофєєвої.

Нагадуємо, що Тіна Кароль поділилася секретами спокушання і викликала бурхливу реакцію в мережі.