Актор Сергій Жигунов відноситься до категорії артистів, в мікроблозі яких є багато «затишних» фотографій з домашнього архіву. Він із задоволенням показує, як проходять його будні, і ділиться розповідями про домашнього вихованця.

Як відомо, зараз актор і продюсер перебуває в офіційному шлюбі з журналісткою Вікторією Ворожбит. Спільних дітей у пари немає, але є собака породи Мальтійська болонка на прізвисько Степашка.

Наприклад, нещодавно кінодіяч опублікував спільне фото з пухнастим чотириногим другом і продемонстрував його інтерес до побутової техніки.

Потім Сергій Жигунов пожартував на тему того, як за допомогою "маминого" шампуню шерсть вихованця стала ще білосніжніше:

У коментарях до публікацій не обійшлося і без прохань поділитися оригінальним рецептом "облондинивания":

Також деякі фоловери відзначили, що блондинки ніколи не цікавили Сергія Жигунова і головні жінки в його житті були темноволосими. Наприклад, в 2007 році він закрутив роман з актрисою Анастасією Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням. Заради неї він пішов від актриси Віри Новікової, але потім почуття до "няні Віке" погасли і в підсумку їх відносини закінчилися розставанням.

Після цього Жигунов повернувся до першої дружини і вона пробачила його. А в 2020 році в шоу-бізнесовому середовищі поповзли чутки про те, що у актора знову з'явилася нова пасія. Через деякий час ця інформація знайшла офіційне підтвердження - артист закохався у Вікторію Ворожбит, жінку, яку в соцмережах охрестили "копією" Анастасії Заворотнюк.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк показала шанувальникам фігуру і похвалилася "п'ятою точкою".

Також наш портал розповів про те, що син Анастасії Заворотнюк вперше показав, як виглядає його дружина.

Нагадуємо, що дружина Олега Газманова особисто побачила молоду суперницю.