Змінюватися і експериментувати з іміджем – одне з улюблених занять сучасних зірок. Популярна українська співачка Настя Каменських також як і її колеги по естрадному цеху, любить виглядати різною.

Наприклад, в недавній публікації в соціальній мережі Instagram вона похвалилася образом для зоряного детектив-шоу «Маска». Дружина Потапа позувала в спокусливій сукні світло-фіолетового кольору, яке вигідно підкреслило апетитність її форм.

У підписі до посту Настя Каменських поцікавилася у фоловерів: "Блондинка або брюнетка? Обожнюю приміряти на себе такі нові, незвичні, образи 🥰 А ви любите експериментувати із зовнішнім виглядом і стилем?».

У коментарях до публікації шанувальники оцінили ефектність образу знаменитої виконавиці. Але одним з перших свій відгук залишив її коханий Олексій Потапенко:

До слова, до цього у своєму акаунті Настя Каменських демонструвала look фатальної брюнетки:

Втім, серед коментаторів знайшлися ті, кого обурили туфлі знаменитості:

Варто відзначити, що критика на адресу спекотної красуні звучить також часто, як і компліменти. А все тому, що періодично для неї стає актуальна тема зайвої ваги і вона демонструє публіці округлі форми. У мережі тут же починаються обговорення про те, що зірка перестаралася з каллоріями/завагітніла і т.д. однак на колючі хейтерські коментарі Настя Каменських воліє не відповідати.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк публічно зізналася в коханні чоловікові Наді Дорофєєвої.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль поділилася секретами спокушання.

Нагадуємо, що Аліна Гросу показала занадто дорослі фото і виставила напоказ глибоке декольте.