Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, що потрібно для створення святкової атмосфери в будинку.

Зірка часто презентує різні товари від свого імені і якщо недавно, це були жіночі колготки, які стали бестселером, то зараз Кароль представила публіці свічки з незвичайним запахом. Так, у своєму Instagram Тіна запропонувала зануритися в святкові відчуття і насолодитися ароматом з нотками хвойного лісу, кедрового листя і ягід.


За її словами, аромат домашнього затишку дуже важливий і створює особливу атмосферу в будинку. Фанати оцінили презентацію свічок від Тіни Кароль, адже на ролику у своєму Instagram артистка постала в домашньому образі, хоч і з елегантною зачіскою і стриманим макіяжем з акцентом на губи.


Користувачі оцінили не тільки зовнішній вигляд і старання Тіни Кароль, але і те, що аромати, які були створені з її участю, дуже подобаються Дану Балану, особливо запах лісу.

До слова, Кароль і Балану весь час приписували роман під час того, як вони були тренерами на шоу "Голос". Однак артисти завжди заперечували можливість романтичного зв'язку між ними, стверджуючи, що вони тільки друзі.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль показала, як "грається" відразу з двома Кенами.

Також наш портал повідомляв, що співачку Ані Лорак висміяли користувачі в мережі за фотошоп і нову перуку.

Нагадуємо, що Тіна Кароль у новому міні-бікіні підкорила мережу. Варто відзначити, що вона повторила один з образів фільму "Сніданок у Тіффані".