Російський актор Михайло Пореченков опублікував кадри з тренування і показав, як приводить себе в хорошу фізичну форму.

Але варто відзначити, що далеко не всі гості сторінки оцінили його старання і відзначили, що з роками його «атакував» зайву вагу. 52-річний артист розповів, що відвідує спортзал і вимотує себе тренуваннями, щоб продовжувати зніматися в кіно і виглядати привабливо на екрані.

До слова, Інтернет-користувачі не просто так поцікавилися у Михайла Пореченкова, чи немає у нього проблем в "спілкуванні" з алкоголем. А все тому, що кілька років тому в мережі ходили чутки, що артист страждає від алкогольної залежності, але приховує це від публіки.

Труднощі з " зеленим змієм "у нього нібито почалися після роботи в містичному телепроекті"Битва екстрасенсів". Справа в тому, що Михайло Пореченков був ведучим шоу, в якому люди з параномальними здібностями боролися за перемогу і глядацькі симпатії.

Але після відходу з проекту, він привселюдно заявив, що екстрасенси з шоу - шарлатани і їх випробування на телеекрані - це всього лише акторська гра. А потім в його житті почалася низка кар'єрних невдач і в шоу-бізнесовому закульссі говорили про те, що це пов'язано з "прокляттям", яке наклали скривджені екстрасенси.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак підкорила фанатів спокусливим декольте.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники обговорюють розлучення шансоньє Григорія Лепса після 20 років шлюбу.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова засвітила лисину і розповіла, як доглядає за волоссям.