Співачка Ані Лорак знову показала шанувальникам, як змінилася її зовнішність завдяки старанням професійних стилістів. Артистка побувала на премії, організованій «Русское радио» і похвалилася спокусливими формами.

Для заходу Ані Лорак вибрала декольтований блискучий наряд з високим розрізом на нозі. Ефектності образу надала об'ємна накидка. Але фоловерів не стільки здивував look знаменитості, скільки її зачіска і обличчя. Як відомо, виконавицю часто критикують за експерименти над зовнішністю і радять їй їх припинити.

Крім того, вокалістка живить слабкість до фотошопу і фейстюну, а тому на деяких знімках у своєму мікроблозі абсолютно не схожа на себе. Принаймні, так вважають ті, хто пильно стежать за її творчістю і подіями в особистому житті.

У підписі до свого інтернет-послання Ані Лорак з натхненням розповіла про те, які емоції її переповнювали під час отримання нагороди від «Русское радио»: «Щаслива, що у ваших серцях відгукнулася ця драматична історія! Золотий грамофон за пісню "НАПОЛОВИНУ" з альбому #ЯЖива 🏆 Дякую авторам, які так тонко передали мої почуття і вам, мої дорогі слухачі, за те, що голосували❤️🙏 🏻».

У коментарях до цього посту фанати обсипали зірку компліментами, але не обійшлося і без хейтерських зауважень:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова похвалилася оновленою зовнішністю і насмішила дивною мімікою.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва показала, як виглядає без нижньої білизни.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв опублікував мокре фото і похвалився накачаним торсом.