Оля Полякова - найяскравіша представниця українського шоу-бізнесу. Через величезну популярність співачки, її часто запрошують в різні шоу в якості учасниці або зіркового експерта. Тому фанати можуть спостерігати за діяльністю зірки практично цілодобово.

Але навіть через велику завантаженість Полякової, вона встигає записувати нові хіти і розвивати свою творчість. І тому співачка заслужено отримує нагороди.

"Песня «Взрослая девочка» вошла в ТОП лучших песен 2021 года, по версии премии «Музыкальная платформа 2021» на телеканале «Украина»" - розповіла Оля Полякова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і опублікувала фото-підтвердження отримання нагороди.

Але що там нагорода! Головне - це образ співачки, який припав до душі всім шанувальникам знаменитості. Нагороду Полякова вийшла отримувати в шикарному леопардовому платті, з розрізом подолу до стегна. Всі участники та організатори концерту змогли побачити ту частину тіла зірки, яка раніше була доступна до перегляду тільки чоловікові Олі Полякової. До слова, туфлі у співачки були в топ сукні, що дуже припало до смаку всім модникам.

Шанувальники були настільки раді за Олю Полякову, що тут же засипали її компліментами в коментарях до публікації співачки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дружина Григорія Лепса подала на розлучення.

Нагадуємо, що Надія Мейхер показала пікантні фото.

Також портал Hyser інформував, що Софія Ротару здивувала фанатів дивною поведінкою під час концерту.