У "кулуарах" російського шоу-бізнесу пройшов слух, що Лепс розлучається зі своєю дружиною після двадцяти років шлюбу. З Анною Шапликовою співак познайомився в 2000 році, разом пройшли тернистий шлях до зірок, народили двох дітей і жили цілком собі щасливо. Принаймні, так думалося раніше.

Другий день Telegram-канали "обмивають" кістки Лепсверідзе. З чуток, Микола Басков був першим, хто на все горло оголосив, що легендарний Лепс розлучається з дружиною.

Подейкують, що розмови про розлучення з'явилися після того, як російські журналісти знайшли відповідний запис в реєстрі московського суду. Однак вже зараз вся інформація по даному шлюборозлучному процесу не відстежується.

Причина розлучення не вказується, самі знаменитості ніяк не коментують цю подію. Анна Шапликова відпочиває зараз на Мальдівах разом з дітьми. А Лепс активно проводить новорічні корпоративи.

Варто відзначити, що останній спільний знімок з дружиною Григорій Лепс опублікував 14 серпня. А у Анни останнє фото з чоловіком датовано 16 липня, в день народження Григорія Лепса, але знімок архівний.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що син Наташі Корольової і Тарзана пішов по слизькій доріжці, почавши заробляти популярність тим місцем, яким заробив собі батько.

Нагадуємо, що у російського актора Костянтина Хабенського трапилася трагедія, пішла з життя близька людина.

Також портал Hyser інформував, що у родині Івана Урганта стався розкол після смерті улюбленої бабусі Ніни.