Практично кожним своїм новим постом в соціальній мережі Instagram одіозна балерина Анастасія Волочкова намагається довести, що розвивається і вдосконалюється.

Нескінченні відеозвіти про тренування, напівоголені фото з закордонних поїздок і розповіді про вічне кохання то з Олегом, то з Володимиром – ось далеко не повний зміст того, що є в її мікроблозі. Але у більшості інтернет-користувачів все це викликає лише усмішки і колючі висловлювання.

Однією з причин, по якій фоловери сумніваються в правдивості слів зірки з приводу насиченого творчого життя і багатства – це її зовнішній вигляд. Найчастіше, з'являючись на публіці, Анастасія Волочкова демонструє дивні наряди «не першої свіжості». Фанати переконані, що вона роками носить одну ту ж одяг, що явно не свідчить про хороше матеріальне становище.

Окрема тема для хейтерських обговорень-це зачіска «королеви шпагатів». З роками її локони помітно порідшали і сьогодні шевелюра зірки виглядає змученою.

Наприклад, днями вона показала фото, зроблене на" цікавій виставці", але в черговий раз викликала глузування аудиторії. Більш того, знаменитості порекомендували всерйоз задуматися над придбанням перуки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус поділилася з шанувальниками сумною новиною про смерть близької людини.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару похвалилася ідеальною фігурою в стильному вбранні.

Нагадуємо, що фанати висміяли Ані Лорак за безглуздий перуку і надмірне захоплення фотошопом.