Про креативність і готовність виглядати безглуздим заради хайпа повідомив передплатникам свого мікроблогу син співачки Наташі Корольової Архип Глушко. Молода людина нерідко постить в мережі провокаційні кадри і показує публіці, що виховання в сім'ї артистів дало свої плоди.

Так, 19-річний спадкоємець зіркового подружжя Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, влаштував оригінальну фотосесію. На відміну від батька, хлопець вирішив не оголюватися в кадрі.

Більш того, він надів на себе багатошаровий наряд і доповнив його валянками. Для максимальної ефектності картинки Архип розташувався у ванні. "Люблю контраст, що тут сказати 🥶 🥵 головне вчасно піти і не відморозити нічого важливого 😁" - пояснив син артистів.

Також починаюча зірка російського шоу-бізнесу опублікував відео, на якому прийняв "сніговий" душ. до слова, ці кадри були зроблені під час зйомок музичного хіт-параду "вдалий чарт", який виходить на російському каналі Muz-TV. Цей проект Архип Глушко веде разом зі знаменитою мамою Наташею Корольовою.

Варто відзначити, що на своїй сторінці в соцмережі Instagram заслужена естрадна "русалка" теж показала фрагмент роботи:

У коментарях до посту фоловери не скупилися на оригінальні і навіть колючі відгуки:

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники висміяли Ані Лорак за безглуздий фотошоп і дивну перуку.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова ошелешила мережу сміливими фото без фільтрів і макіяжу.

Нагадуємо, що інсайдери розповіли про те, чому на похоронах своєї бабусі Іван Ургант сів окремо від батька.