Відомий український виконавець Потап не так давно випустив новорічний трек під назвою "Завтра". Під веселу музику він запустив челендж, в якому танцює нехитрі рухи з представниками сучасного шоу-бізнесу.

У новому короткому відеоролику Олексій Потапенко станцював з суперблондинкою української естради Олею Поляковою і учасницею "Квартал-95" Оленою Кравець.

Однак багато підписників не впізнали Кравець. Вся справа в тому, що вона підстриглася і від її каре не залишилося і сліду. Тепер її стрижка схожа на стрижку Анжеліки Варум, з якою і сплутали гумористку.

"Ооооооооого Кравець дуже схожа зараз на Варум😂 😮 👏", " Ой!!! А я вже подумала, що з Вами в компанії Анжеліка Варум😂😂😂🔥🔥🔥👏👏👏😍😍", "Я подумала,що це Варум, а не Кравець", "95 квартал виглядає на 65)))🔥", "я спершу вирішила, що це Анжеліка Варум😜", "від це з головою 😂 😂 😂 ну блін", - пишуть передплатники.

Відзначимо, що 52-річна Анжеліка Варум завжди вражала різноманітністю зачісок і кольорів волосся, проте останнім часом вона зупинилася на стрижці, а натуральні відтінки блонда — стали візитною карткою співачки.

Хоча на заврі своєї кар'єри вона була шатенкою з коротким каре на ніжці. Пізніше її витончений овал обличчя прикрашала градуйована стрижка.

Коли співачка вийшла заміж за Леоніда Агутіна, вона не тільки випустила новий альбом, але і стала блондинкою. Успіх і звання "найкращої стрижки Анжеліки Варум" заслужила зачіска "Піксі", яку вона вибрала після зміни декількох іміджів.

Раніше Hyser писав про те, що Кравець з" кварталу "зробила тату на "ніжному" місці.

Також Hyser повідомляв, що Монро публічно поставила Каменських на місце.

Нагадаємо, що Олена Кравець розповіла про проблеми у шлюбі.