Всі знають, що майже вісім років 33-річну актрису Христину Асмус і резидента Comedy Club Гаріка Харламова пов'язували узи шлюбу. У цьому союзі Христина була ніжною і скромною, проте те, що сталося з нею після розриву, здивувало і дивує навіть досвідчених.

Так, за останні пару місяців актриса опублікувала кілька фото, на яких позувала без одягу або в прозорому ТОПі.

І ось Христина Асмус в черговий раз вирішив позлити хейтерів, опублікувавши в Instagram пікантне відео про те, що вона робить у ванній.

Так, на відео дівчина стоїть спиною до камери і сором'язливо прикриває руками груди, приймаючи душ. Потім актриса обернулася в білонежний рушник і намазала тіло зволожуючим кремом, прорекламувавши одну з косметичних марок, що виготовляють їх.

"Я обожнюю приймати душ! Можу і по кілька разів на день. І обожнюю всілякі гелі для душу, і обов'язково багато пе-е-ни-и-и. У мене прямо в душі штук 15 коштує всяких баночок", – підписала ролик 33-річна актриса.

Всього за першу годину з моменту публікації ролик Асмус набрав майже 10 тис.переглядів.

Так, багато відзначили красу артистки, але були і ті, що дорікнули знаменитість, що, мовляв, після ролі у фільмі "Текст", де Асмус знялася в еротичних сценах, актриса вже і не знає, що показати, тому що всі вже всі бачили.

"Гарненька", "по ходу, душ обожнює приймати тебе", " ви юні і прекрасні! Богиня", "хоч тітьки прикрила", "Ох, хороша", "як ніби над Гаріком знущається", "можеш не повертатися спиною, ми там вже все бачили", "спокуслива", — домашні відео Христини Асмус з ванни викликало фурор в коментарях.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв ледь не залишив Леру Кудрявцеву без волосся під час музичної премії.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін спантеличив шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Алла Пугачова проігнорувала день народження дочки Філіпа Кіркорова.